Är det så att du behöver ett djursjukhus i Mjölby? Kanske det är så att ditt djur inte mår bra. Det finns inte ett djursjukhus Mjölby, men det finns ett i Tranås, som även är verksamma för er som bor i Mjölby. På detta djursjukhus finns det förebyggande vård samt enklare kirurgi, bilddiagnostik, butik, avlivning och sjukhusbesök som kräver vård bara över dagen.

Är det så att ditt djur behöver intensivvård eller stationärvård så remitterar de er till djursjukhus i Linköping eller Jönköping. En veterinär behöver man besöka ibland, beroende på. Flera djursorter kräver att man vaccinerar dem. Det finns de som ska avmaskas, besiktas, id-märkas, kastreras, klippa klorna på och annat. Det kan även vara så att djuret är sjukt, då kan en veterinär behövas för att hjälpa detta djur.

Sjukhus för djur i Mjölby

Du som behöver djursjukhus Mjölby kan vända dig till Tranås veterinärpraktik. De tar emot fall för medicinsk utredning, kirurgi och vård över dagen. De kan hjälpa dig med ditt djur om du behöver förebyggande vård. De kan även kastrera både handjur och hondjur. Dessutom kan de utöva kirurgi inom sårskador, tandfrakturer och tumörer. De har även så att de kan utföra bilddiagnostik.

Sedan så har de en butik med foder, tillskott, schampon, produkter för tänder, öron och andra sorters djurtillbehör. Hos denna veterinär kan du även avliva djuret om det är så att den är mycket gammal eller så sjuk att det inte går att göra något åt det. Besök denna veterinärs hemsida om du vill läsa mer om vad de kan göra för dig och ditt djur.